Monica Bremer

Monica Bremer MfN-registermediator
Over Monica Bremer
  • Overheid
  • Zakelijk
  • Noord-Holland

In 2022-2023 heb ik mij bekwaamd als mediator, een rol die ik al eerder vervulde; de opleiding vormde een bevestiging dat de rol van mediator een rol is die mij past. Ik zal deze rol gaan vervullen naast mijn huidige praktijk als advocaat, adviseur, toezichthouder en bestuurder.

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om in een conflict te verzeild te raken, zowel als advocaat namens mijn cliënten, maar ook zelf, als bestuurder. En natuurlijk meer in het algemeen als mens, zoals iedereen. In mijn professionele omgeving, de wereld van de kunsten, ngo’s en de media heb ik veel gezien en meegemaakt: deze werelden kennen vaak een geheel eigen dynamiek. Ik heb ervaren hoe zaken vlot kunnen worden getrokken. Opgelost worden. Het kan soms heel snel, en soms moet het simpel weg heel snel.

Ik ben beschikbaar als mediator bij onderhandelingen (contract mediation), bij conflicten en alles er tussenin. Ik begeleid daarnaast ook graag sessies en gesprekken in het kader van evaluaties of besluitvormingsprocessen. Op kantoor hebben wij de beschikking over een aantal bespreekkamers en een tuinhuis voor een groter gezelschap. Wanneer het gewenst is, werk ik ook op locatie, of digitaal, en uiteraard in het Nederlands en in het Engels. In een professionele en vertrouwelijke setting, binnen zelf bepaalde kaders, is het mogelijk om maatwerk te leveren.