Nieuwjaarswandeling met Merel van Deursen

event Nieuwjaarswandeling met Merel van Deursen

Na de erg leuke nieuwjaarswandeling dit jaar organiseert de NVVMA ook komende januari weer een nieuwjaarswandeling op de Bussumerheide, dit keer onder leiding van Merel van Deursen. Wij verzamelen net als vorig jaar bij Café-restaurant Heidezicht aan de Bussumerheide, Randweg 203 in Bussum.

In kleine groepjes/tweetallen wordt circa twee uur gewandeld met reflecterende vragen op zak. Zo kan je op ontspannen wijze andere leden (beter) leren kennen, terwijl je inzichten krijgt over jezelf als mediator en je praktijk en dat in de winterfrisse buitenlucht en een groene omgeving.

 

Wanneer:      donderdag 19 januari 2023

Hoe laat:        verzamelen vanaf 14.00u | start wandeling 14.30u | start borrel 16.30u

Waar:              verzamelen bij Café-restaurant Heidezicht

Voor deelnemers aan de wandeling zullen 2 MfN-punten worden aangevraagd bij de MfN. Kosten van deelname zijn € 50,= voor leden en € 100,= voor niet-leden.

 

Over Merel van Deursen:

Merel begeleidt als coach advocaten en andere professionals. Daarvoor heeft zij ruim 15 jaar in de advocatuur gewerkt, het laatst als partner bij AKD, en in het bedrijfsleven, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en internationale fusies en overnames. Daarnaast is zij MfN-mediator en facilitator van Wilderniss Leadership Trails bij de Foundation for Natural Leadership.

 

Klik op de button hiernaast om je aan te melden.