Nieuwjaarswandeling met Jan Willem Loman

event Nieuwjaarswandeling met Jan Willem Loman

Op 25 januari a.s. organiseren we een nieuwjaarswandeling op de Bussumerheide. Wij verzamelen bij Café-restaurant Heidezicht aan de Bussumerheide Randweg 203 in Bussum. Gedurende ongeveer twee uur zullen we ons in de natuur vertreden waarbij er volop ruimte zal zijn voor (nadere) kennismaking met de deelnemende leden (‘verdiepende speed date’) en persoonlijke ontwikkeling op mediationgebied. Er zal worden gewandeld in wisselende tweetallen, met door Jan Willem aan te reiken verdiepende vragen. Vervolgens zal de wandeling worden afgesloten met een toast op het nieuwe jaar.

14:00 uur: verzamelen bij Café-restaurant Heidezicht

14:30 uur: start wandeling

16:30 uur: gezamenlijke afsluiting met drankje (tot circa 17:00 uur)

Voor deelnemers aan de wandeling zullen 2 MfN-punten worden aangevraagd bij MfN.

Vanwege ons lustrumjaar wordt de wandeling aan leden gratis aangeboden en betalen niet-leden het gereduceerde tarief van € 50,=.

Over Jan Willem Loman:

Na een lange carrière als advocaat is Jan Willem nu fulltime mediator bij kantoor ReulingSchutte te Amsterdam. Naast zakelijke mediation en intervisiebegeleiding verzorgt hij sinds jaar en dag leiderschapstrails. Tussen de Big five, zonder telefoon, een week in de wildernis van Afrika: Nature as a portal to leadership. Zie www.naturalleadership.eu

Om aan te melden, klik op de button hiernaast.