Mediationcongres 2020: ‘Veerkracht en innovatie’

event Mediationcongres 2020: ‘Veerkracht en innovatie’

Inschrijving vaksessies geopend!

Op donderdag 3 december aanstaande organiseert de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) de elfde editie van het Mediationcongres. Dit jaar anders dan anders: een thuiscongres. Onveranderlijk: een programma met veel vakkennis, én verrassende ontdekkingen en ontmoetingen. Het motto van deze speciale editie: veerkracht en innovatie.

In de opening van het congres spreken we met minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker over de maatschappelijke relevantie van de professionele mediator, over actuele ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en meer. Filosoof Lammert Kamphuis sluit af met een bijzonder en praktisch online-college over de essentie van levenskunst. Waar raken filosoferen en mediation elkaar? Hoe blijf je – juist ook in deze tijd – flexibel, wendbaar en veerkrachtig in je werk? Ontdek hoe filosofische technieken je hierbij kunnen helpen.

In de compacte interactieve vaksessies staan vakontwikkeling en professionalisering centraal. Om kwaliteit als onderscheidend kenmerk te behouden, is onderhoud daarvan immers essentieel. Bekijk het volledige aanbod vaksessies, de inhoudelijke toelichting en de sprekers op de congreswebsite! En schrijf je in voor twee vaksessies van je voorkeur.

Ook een beetje uitgekeken op online vergaderen?

Het Mediationcongres 2020 is alles behalve online-vergaderen. We werken met een professioneel congresplatform, dus: vakgenoten opzoeken, nieuwe contacten opdoen, elkaar spreken in de vaksessies, specifieke expertise vinden: dat kan allemaal. Laagdrempelig en efficiënt, met optimale opbrengst. Want je doet live mee aan twee vaksessies naar keuze. En later, wanneer het jou uitkomt, bekijk je alle andere vaksessies. Zo mis je niets.

Van harte welkom op het Mediationcongres 2020! Welkom thuis! Doe mee en schrijf je in; ruim 350 collega’s en vakgenoten schreven zich al in. Er is nog plaats. 

Inschrijven

MfN-registermediators en verenigingsleden van de vFAS, NIP, NVvMA, VMN en VMO betalen geen € 145,- maar € 125,- exclusief btw voor congresdeelname. Schrijf je nu in!

Meer informatie

Bekijk het programma op mediationcongres.nl.