Online workshop “Conflictueuze Persoonlijkheden”

event Online workshop “Conflictueuze Persoonlijkheden”

Beste NVVMA-leden,

Optimistisch als altijd hadden wij een fysieke bijeenkomst gepland op 5 november a.s. waarin Dominique Nelissen ons alles zou komen vertellen over “Belangen”. U begrijpt het vast al: vanwege de zorgelijke ontwikkelingen rond Covid-19 hebben wij moeten besluiten dit plan te annuleren.

Gelukkig kunnen wij u een goed alternatief bieden:

Theo Van Dijk, mediator, klinisch psycholoog en trainer, zal op 5 november a.s. per Zoom een workshop geven over
“Conflictueuze Persoonlijkheden”. We maken het allemaal wel eens mee: je wordt als mediator ineens op het verkeerde been gezet. Cliënten gedragen zich onvoorspelbaar en drukken wellicht op je rode knop. Goede kans dat je dan zit tegenover een conflictueus persoon. De workshop gaat over dit fenomeen en vooral over hoe je effectief en met respect voor de betrokkene(n) met deze situatie kunt omgaan.

Wederom dus een online-cursus per Zoom, donderdag 5 november a.s. van 15.30 tot 17.45 uur. U ontvangt tevoren de link die gebruikt kan worden om deel te nemen aan de workshop.

Kosten
NVVMA-leden, VAN-leden en ZAM-leden betalen € 45,00.
Niet-leden en introducees betalen € 60,00.
Kosteloze annulering is mogelijk tot 1 november 2020; hierna blijft de betalingsverplichting bestaan.

Aanmelden: kan met een reply op deze mail of via secretariaat@nvvma.nl.

Opleidingspunten: Er zijn voor de workshop 2 PE-punten bij de MfN aangevraagd. Voor de NOVA geldt dat dit ter eigen beoordeling is. Omdat de workshop online is, is een afsluitende toets vereist om een deelnamecertificaat te krijgen. De toets bestaat uit drie inhoudelijke vragen en twee codewoorden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur NVVMA