ALV en workshop “Je ziet het pas als je het doorhebt” door Lenka Hora Adema

event ALV en workshop “Je ziet het pas als je het doorhebt” door Lenka Hora Adema

Na de ALV die van wordt gehouden van 13:30 tot 14:30 verzorgt Lenka Hora Adema de workshop “Je ziet het pas als je het doorhebt”.

Uitdagende dynamieken doorzien en koers kiezen

Wat maakt een gesprek lastig voor jou als mediator? En wat kun je ermee? Het is niet altijd eenvoudig om dat in het moment te herkennen. Tijdens deze workshop maak je nader kennis met veel voorkomende (ruzie)dynamieken, wat er dan bij jou gebeurt en wat je er als mediator mee kunt. Je krijgt meer zicht op hoe jij als eerste stap jezelf kunt ondersteunen om rolvast te blijven als mediator. En hoe jij vervolgens koers kunt kiezen en een interventie kunt inzetten om de (ruzie)dynamiek constructief te beïnvloeden.

Lenka Hora Adema begon haar carrière ooit in de advocatuur en werkte voor Advocaten zonder Grenzen. Inmiddels werkt zij alweer bijna 20 jaar als zelfstandig gevestigd organisatiecoach en mediator. Zij begeleidt regelmatig partnergroepen in de advocatuur die te maken hebben met lastige dynamieken en hun samenwerking en leiderschap willen versterken. Daarnaast werkt Lenka als (internationaal) opleider in coaching en mediation o.a. als docent-onderzoeker aan de afstudeerrichting Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation (CRM) van de Juridische Faculteit van de VU Amsterdam.

Datum: donderdag 17 juni 2024.

Tijdstip:

  • ontvangst met koffie/thee vanaf 13.15 uur; aanvang ALV om 13.30 uur.
  • aanvang workshop 15.00 uur. Einde 17.15 uur. Aansluitend is er een borrel.

Bij deelname aan deze bijeenkomst zijn opleidingspunten te behalen:

  • MfN – 2 erkende PE punten (categorie 1a)
  • NOvA – 2 PO punten ter eigen beoordeling

Het bijwonen van de lezing is gratis voor leden en kost € 150,- voor niet-leden. Leden mogen een introducee meenemen; zij kunnen zich ook aanmelden via de button hieronder.