Lezing/discussie NVVMA
De Witte Dame Abcoude

event Lezing/discussie NVVMA
De Witte Dame Abcoude

Over dit event
Wat is “Mediation Ex Parte” en wat is “Med-Arb”? Wat zijn de verschillen? Zijn er snijvlakken? Hoe verhouden zich deze mediationvormen tot de kaders/regels van MfN? En kunnen we deze plaatsen tegen de achtergrond van de uitkomst van het ZAM- onderzoek uit 2018? Deze zaken – en meer – zullen tijdens de lezing/discussie ruimschoots aan bod komen.

Over de sprekers:
• Dr. Peter Kamminga is business mediator in Nederland en de VS. Kamminga Mediation focust met name op contractuele geschillen en class actions in de financiële, energie, bouw- en verzekeringswereld, veelal in grensoverschrijdende zaken. Daarnaast is hij Associate Professor aan de VU en Fellow aan Harvard.
• Peter Ingelse is als MfN-registermediator, arbiter en bindend adviseur verbonden aan kantoor ReulingSchutte te Amsterdam. Voorheen was hij onder meer advocaat, rechter en raadsheer in het gerechtshof Amsterdam. Van 2009 tot medio 2015 was hij daar voorzitter van de Ondernemingskamer.

Kosten
De lezing/discussie wordt voor leden van de NVVMA en leden ZAM en VAN aangeboden tegen een geringe vergoeding van EUR 150,00 (exclusief BTW), niet-leden betalen EUR 200,00 (exclusief BTW).

Punten
Het bijwonen van de lezing levert u 3 PE en 3 PO punten (PO naar eigen beoordeling) op.

Aanmelden
Aanmelden kan via de gele button hiernaast.