Uitnodiging workshop NVVMA 31 maart 2015

Geachte leden/advocaat-mediators/advocaten,

Op dinsdagmiddag 31 maart a.s. van 14.00 – 17.00 uur zal er in Utrecht bij Brasserie & Restaurant De Rechtbank weer een workshop door de NVVMA worden georganiseerd. Deze keer betreft het de workshop “halsstarrige standpunten voorbij”.

Onder het motto ‘weerstand is informatie over een behoefte’ biedt deze workshop concrete vaardigheden om effectief om te gaan met halsstarrige standpunten. Het laat zien wat de waarde is van doorgraven tot de kern ook – of juist – in zakelijke geschillen. De vaardigheden bieden tevens een manier om aan de slag te gaan met emoties anders dan: “Ik zie dat u boos bent.”

De workshop zal worden gegeven door Jacques de Waart (advocaat-mediator te Amersfoort en voormalig voorzitter NVVMA). Voor meer informatie zie www.de-waart.nl of linkedIn.

Deelname aan de workshop tegen een geringe vergoeding (€150,00,- voor leden en €225,00 voor niet-leden) levert u 3 PE en 3 PO punten op.

Aansluitend wordt er van 17.00 – 18.00 uur natuurlijk weer een gezellige borrel gehouden.

Hier treft u het programma NVVMA workshop 31 maart 2015 aan. Door beantwoording van deze e-mail kunt u zich inschrijven voor de workshop en/of het aansluitende diner.

Schrijft u zich snel in, aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Wij zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de NVVMA.